Antalya Son Dakika Yangın - Mmaipxbfl12arm - Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.

Antalya Son Dakika Yangın - Mmaipxbfl12arm - Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.. Antalya nın merkez muratpaşa i̇lçesi nde 375 esnafın 540 işyerinin bulunduğu festival çarşısı nda yangın çıktı. Kısımda poliüretan köpük üreten fabrikada henüz belirlenemeyen nedenle yangın başladı. Antalya organize sanayi bölgesinde bulunun bir fabrikada yangın çıktı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Ormanlık alanda çıkan yangın rüzgarın etkisiyle yerleşim yerlerine doğru ilerledi.

En güncel ve son dakika antalya gelişmeleri için ntv'nin antalya sayfasını ziyaret edin. 23 temmuz 2018 pazartesi 15:48son güncelleme: Antalya'nın serik ilçesindeki bir soğuk hava deposunda yangın çıktı. Kısımda poliüretan köpük üreten fabrikada henüz belirlenemeyen nedenle yangın başladı. Son dakika antalya antalya haberleri yangın antalya münir karaloğlu.

Cmk4q Dytex1fm
Cmk4q Dytex1fm from foto.sondakika.com
Yemek için bütçe var, deprem için yok. Son dakika antalya haberleri için en doğru adres. Son dakika antalya antalya haberleri yangın antalya münir karaloğlu. Ormanlık alanda çıkan yangın rüzgarın etkisiyle yerleşim yerlerine doğru ilerledi. Ekiplerin müdahalesi sürüyor //son dakika güncel haberleri//. Antalya osb'de son dakika yangın haberi! Gazipaşa küçüklü mahallesi'nde orman yangını çıktı. Antalya nın merkez muratpaşa i̇lçesi nde 375 esnafın 540 işyerinin bulunduğu festival çarşısı nda yangın çıktı.

Ekiplerin müdahalesi sürüyor //son dakika güncel haberleri//.

30 temmuz 2017 pazar 13:54. Tüm zaman aralıkları son 24 saat son 1 hafta son 1 ay son 1 yıl. Antalya'nın en güncel haber sitesi! .son dakika haberleri ve antalya haber ile ilgili video, anlık canlı gelişmeler en son haber'de. Ekiplerin müdahalesi sürüyor //son dakika güncel haberleri//. Yangın, saat 09.30 sıralarında, tekne kiralama, bakım ve onarımı yapan bir tersanede, yapımı süren bir son dakika antalya haberleri. Soğutma çalışmaları yapılan bölgelerde tahliye edilen vatandaşlar evlerine geri dönmeye başladı. Portakal bahçesine sıçrayan yangın büyümeden söndürüldü. Antalya'da yat imalat deposunda yangın. Devletin kurum ve kuruluşları akp'lilerin i̇şgali. Antalya'da 4 yıldızlı otelde yangın. Antalya limanı serbest bölgede bir tekne imalathanesinde yangın çıktı. Antalya osb'de son dakika yangın haberi!

Tüm zaman aralıkları son 24 saat son 1 hafta son 1 ay son 1 yıl. Antalya nın merkez muratpaşa i̇lçesi nde 375 esnafın 540 işyerinin bulunduğu festival çarşısı nda yangın çıktı. Antalya'nın aksu ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangın kontrol altına lındı. Antalya'da, bir site bahçesinde yer alan trafoda çıkan yangın korkuttu. Antalya haber sayfamızda antalya haberleri okuyabilir, antalya son dakika haberleri ve güncel antalya gelişmelerini görebilirsiniz.

Son Dakika Haberleri Antalya Da Makilik Alandaki Yangin Son Dakika
Son Dakika Haberleri Antalya Da Makilik Alandaki Yangin Son Dakika from foto.sondakika.com
Antalya yangın son dakika haberleri ve antalya yangın video ve resimleri. Antalya limanı serbest bölgede bir tekne imalathanesinde yangın çıktı. Antalya'nın muratpaşa ilçesinde evde çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü. .son dakika haberleri ve antalya haber ile ilgili video, anlık canlı gelişmeler en son haber'de. Kısımda poliüretan köpük üreten fabrikada henüz belirlenemeyen nedenle yangın başladı. Yangın, saat 09.30 sıralarında, tekne kiralama, bakım ve onarımı yapan bir tersanede, yapımı süren bir son dakika antalya haberleri. Antalya nın merkez muratpaşa i̇lçesi nde 375 esnafın 540 işyerinin bulunduğu festival çarşısı nda yangın çıktı. Antalya son dakika haberleri :

Son dakika antalya haberlerini buradan takip edebilirsiniz.

Antalya son dakika haberleri : 30 temmuz 2017 pazar 11:41 | son güncelleme: Antalya'da 4 yıldızlı otelde yangın. Antalya'da organize sanayi bölgesi'nde yangın çıktı. 26.05.2019 19:33 | son güncelleme: Antalya'nın serik ilçesindeki bir soğuk hava deposunda yangın çıktı. Antalya'da 17 metrelik tur teknesi alev alev yandı. Yangın, saat 09.30 sıralarında, tekne kiralama, bakım ve onarımı yapan bir tersanede, yapımı süren bir son dakika antalya haberleri. Antalya organize sanayi bölgesinde bulunun bir fabrikada yangın çıktı. Antalya yangın haberleri ve antalya yangın hakkında en güncel gelişmeleri haber 7'de takip edin. Çamaşır makinesinden çıkan yangın, evi küle döndürdü. Kısımda poliüretan köpük üreten fabrikada henüz belirlenemeyen nedenle yangın başladı. Antalya nın merkez muratpaşa i̇lçesi nde 375 esnafın 540 işyerinin bulunduğu festival çarşısı nda yangın çıktı.

Tüm zaman aralıkları son 24 saat son 1 hafta son 1 ay son 1 yıl. Ormanlık alanda çıkan yangın rüzgarın etkisiyle yerleşim yerlerine doğru ilerledi. Son dakika haberine göre antalya'nın kaş ilçesinde sazlık alanda yangın çıktı. Elektrik kontağından çıktığı sanılan yangında yaklaşık 100 işyeri kül oldu. Antalya haber sayfamızda antalya haberleri okuyabilir, antalya son dakika haberleri ve güncel antalya gelişmelerini görebilirsiniz.

Wkuvcjo424anjm
Wkuvcjo424anjm from i.sozcu.com.tr
Antalya'da 4 yıldızlı otelde yangın. 30 temmuz 2017 pazar 11:41 | son güncelleme: Dumandan etkilenen bir işçi ambulansla hastaneye kaldırıldı. 26.05.2019 19:33 | son güncelleme: Devletin kurum ve kuruluşları akp'lilerin i̇şgali. Antalya organize sanayi bölgesi'nde (osb) soğuk hava deposu üretimi yapılan fabrikada yangın çıktı. Yangın, saat 09.30 sıralarında, tekne kiralama, bakım ve onarımı yapan bir tersanede, yapımı süren bir son dakika antalya haberleri. Ormanlık alanda çıkan yangın rüzgarın etkisiyle yerleşim yerlerine doğru ilerledi.

Son dakika antalya antalya haberleri yangın antalya münir karaloğlu.

Yangın, yaklaşık 1 saatlik çalışma sonunda kontrol altına alındı. Kısımda poliüretan köpük üreten fabrikada henüz belirlenemeyen nedenle yangın başladı. En güncel ve son dakika antalya gelişmeleri için ntv'nin antalya sayfasını ziyaret edin. Son dakika antalya antalya haberleri yangın antalya münir karaloğlu. Antalya son dakika haberleri : Elektrik kontağından çıktığı sanılan yangında yaklaşık 100 işyeri kül oldu. Antalya nın merkez muratpaşa i̇lçesi nde 375 esnafın 540 işyerinin bulunduğu festival çarşısı nda yangın çıktı. Portakal bahçesine sıçrayan yangın büyümeden söndürüldü. Son dakika antalya haberlerini buradan takip edebilirsiniz. Ekiplerin müdahalesi sürüyor //son dakika güncel haberleri//. Ormanlık alanda çıkan yangın rüzgarın etkisiyle yerleşim yerlerine doğru ilerledi. Gazipaşa küçüklü mahallesi'nde orman yangını çıktı. Antalya'da yat imalat deposunda yangın.

23 temmuz 2018 pazartesi 19:47 antalya son dakika. Elektrik kontağından çıktığı sanılan yangında yaklaşık 100 işyeri kül oldu.

Posting Komentar

0 Komentar

Ad Code